Servicii

Traducere

Traducem din orice limba si in orice domeniu. Toate traducerile sunt efectuate de catre traducatori autorizati.  Consulta lista de preturi  sau cere-ne o oferta de pret de aici.

Traduceri Autorizate

Legalizare

In cazul in care ai nevoie si de legalizarea traducerii autorizate, te putem sprijini in demersul de legalizare. Lasi documentele la noi si le ridici traduse si legalizate. Colaboram cu notari publici specializati in legalizarea de traduceri autorizate. Poti consulta lista de preturi aici.

Apostilare

Apostila este un certificat eliberat de autorităţile competente ale unui stat semnatar al Convenţiei de la Haga, pentru actele oficiale întocmite în tara respectiva, care urmează sa fie prezentate pe teritoriul unui alt stat semnatar al Convenţiei.

Apostila este in fapt o ştampilă care se aplică pe anumite acte şi prin care se atestă veracitatea semnăturii, calitatea în care a acţionat semnatarul actului sau, după caz, identitatea sigiliului sau a ştampilei de pe acest act.

In Romania, autoritatile competente sa aplice apostila sunt urmatoarele:

  • CAMERELE NOTARILOR PUBLICI
  • INSTITUTIA PREFECTULUI
  • TRIBUNALUL

In cazul in care ai nevoie si de apostilare, putem sa ne ocupam de acest serviciu pentru tine. Consulta lista de preturi aici.

Supralegalizare

Supralegalizarea este procedura prin care se atestă, pentru statele care nu au calitatea de parte a Convenţiei de la Haga sau cu care România nu are tratate bilaterale pentru recunoaşterea reciprocă a actelor.

Faptul că actul notarial supus acestei proceduri este un act oficial, veracitatea semnăturii, calitatea în care a acţionat semnatarul actului şi identitatea sigiliului sau a ştampilei de pe acest act.

In Romania, autoritatile competente sa supralegalizeze sunt urmatoarele:

  • CAMERELE NOTARILOR PUBLICI
  • MINISTERUL AFACERILOR EXTERNE
  • MINISTERUL JUSTITIEI

In cazul in care ai nevoie si de supralegalizare, putem sa ne ocupam de acest serviciu pentru tine. Consulta lista de preturi aici.

Interpretariat

Poti beneficia de interpretariat cu ajutorul interpretilor nostri autorizati. Consulta lista de preturi aici.

Servicii Traducere

Colationare

In cazul in care ai deja traducerea, aceasta va fi verificata si/sau corectata de catre un traducator autorizat. Pretul colationarii este jumatate din pretul traducerii. Verifica lista de preturi aici.

Cere oferta